Renoveringsraseriet föreläser om vårt hotade byggnadsarv

Vårt hotade kulturarv

Nu erbjuder vi våra följare digitala föreläsningar! Först ut är en kostnadsfri introduktionsföreläsning på cirka 30 minuter där vi berättar om vårt byggnadsarv, vilka värden som finns och vilka konsekvenserna blir när mycket av det slängs till förmån för produkter som inte kan underhållas. Vi lyfter också systembrister, lösningar och hur du kan bidra.

Ska fler bli bättre på att vårda vårt kulturarv och på att läget förändras måste fler uppmärksamma att stora delar av vårt byggnadsarv hotas. Välkomna därför till vår första digitala föreläsning som vi håller söndagen den 22:a november kl 10:00. Under 30 minuter kommer du att få med dig en hel del matnyttigt.

Vi kommer regelbundet att erbjuda digitala föreläsningar. Efteråt får ni gärna ge oss återkoppling genom att mejla till alfred@renoveringsraseriet.se eller till gustav@renoveirngsraseriet.se

För att kunna ta del av föreläsningen behöver du logga in på Zoom med följande inlogg.

Renoveringsraseriets zoom-möte

Tid: Nov 22, 2020 10:00 AM Stockholm

Logga in på mötet genom att klicka på länken nedan

https://zoom.us/j/96319632889?pwd=R1BBS2NSZGduTTV6QlJVNCszWnlndz09

Meeting ID: 963 1963 2889

Passcode: 571146

Stöd oss
Renoveringsraseriet är en ideell organisation som arbetar ideellt. Vi är därför i stort behov av bidrag så att vi kan arbeta långsiktigt. Vill du stödja oss så är du välkommen att Swisha valfritt belopp till 123 256 573 7 eller genom att sätta in en summa på bankgiro 5477-6919.

Du kan också starta en egen insamling på Facebook eller bli månadsgivare på patreon.com/renoveringsraseriet

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *